Uld året rundt

Uld er både praktisk og rart, når det gælder tøj til din baby. Ikke nok med at babytøj i uld sørger for varme, så er man med tøj i dette stof også sikret tøj med lang holdbarhed, hvis man naturligvis sørger for at passe ordentligt på det. Uld til babyer kan bruges i de inderste lag såvel som de yderste og sørger altid for at din baby er veltilpas.

Ulds mange fordele

Vælger du at købe babytøj uld tilvælger du samtidig en masse fordele, som tøj i dette stof har. Først og fremmest har du med babytøj i uld mulighed for at iklæde dit barn tøj der er 100% mulesing frie samt behandlet og forarbejdet efter Oeko-tex standard. Dette er din garanti for tøj i høj kvalitet. Uld er ydermere et fantastisk stof, når det gælder varme og kulde. Uld har nemlig den fordel, at det er temperaturregulerende, og derfor både egner sig det til meget aktive barn samt det mere stille, der elsker at sidde og lege på gulvet. Uld har endvidere den fordel, at det kan absorbere sved, så dit barn altid har en stabil temperatur. Dette er en af grundene til, at uld til babyer kan bruges året rundt både som normalt tøj, men også som nattøj. Sidst, men ikke mindst har uld den fordel, at det ikke krøller, og du er derfor ved køb af babytøj i uld sikret påklædning, der altid ser pænt ud.

Sådan passer du bedst muligt på din babys uldtøj

Når man nævner uld, er der mange mennesker, der straks får bekymringer omkring vask og vedligehold af netop dette stof. Sandt er det da også, at uld kan være en smule vanskeligere at vaske end andre stoffer. Dog bør det ikke være helt så besværligt, som mange antager. Når du har med uld at gøre, bør du ikke vaske det for ofte, da dette mindsker stoffets egenskaber og forkorter levetiden. Herudover er det en god idé at vaske uld ved lave temperaturer, da du derved sikrer, at tøjet ikke skrumper i vask, som ellers kan være en af udfordringerne ved tøj fremstillet i uld.