Sprøjtemaling af lamper

Elegante og tidsløse designer lamper er ofte prikken over i’et i ethvert lokale. Udover at være funktionelle, så bidrager lamper til at skabe en stemning og en stil. Ligesom alle andre møbler, så kan gamle designer lamper dog godt trænge til en opfriskning engang imellem. Hvis du har en flot Poul Henningsen lampe, så er det nok ikke denne lampe, som du skal teste dit maleriske talent på. Gem i stedet dit kunstneriske talent til den billige Ikea lampe og lad de professionelle tage sig af PH lampen. 

Sprøjtelakering af designer lamper

Alt kan sprøjtelakeres, hvis man har styr på teknikken: borde, stole, reoler og ikke mindst lamper. Lakering af lamper giver lampen en flot og glat overflade. Lamper kan desuden lakeres i alverdens farver – det er helt op til dig og din stil. Hvis du elsker det originale design, så kan du altid finde en sprøjtemaler, der kan sprøjtemale eller -lakere din lampe i den originale farve. 

Lakering af designer lamper, som f.eks. PH lamper, er især smart, fordi det er meget billigere end at købe en ny lampe. Derudover vil det give lampen et flot og friske udseende. Hvis du f.eks. Har en gammel PH 5 lampe, så vil lakering få den til at se helt ny ud. Den ikoniske lampe blev dog designet i 1926, så hvis du har en af de originale klassikere, så er den nok blevet lidt misfarvet med årene. Dette kan du få fjernet med lakering.  

En helt ny lampe

Med sprøjtemaling og -lakering kan du altså nærmest få en helt ny lampe. Det er den perfekte måde at give nyt liv til din gamle dansk designerlampe. Hos professionelle sprøjtemalere, vil udføre opgaven forsigtigt og grundigt, da de forstår at lampen har en personlig værdi. Hver lampe bliver forsigtigt taget fra hinanden. Derefter rengøres hver del grundigt, så lampen er fri for snavs, støv og fedtrester. Sandpapir anvendes til at fjerne eventuelle ridser. Derefter sprøjtemales hvert element flere gange for at opnå en høj holdbarhed og en ensartet, blank overflade. Til sidst samles lampen igen, så du nemt kan hænge den op igen.