Smykker til juleønskelisten 2021

Det er måske lidt sent at skrive ønskelisten, men hellere for sent end aldrig. Hvis du mangler gode idéer, så er smykker altid en dejlig gave at få. Smykker kan man bruge i alle mulige situationer – både til hverdag og fest. Smykker er noget, der nærmest fuldføre et outfit. Det er prikken over i’et. Derfor får du her 3 smykke brands, som du helt sikkert bør tilføje til juleønskelisten 2021.

Smykker fra Sif Jakobs

Hvis du ikke kender til Sif Jakobs, så er det på tide, at du tager et kig på den danske designers smykker. Hendes smykker er smukke, elegante og iøjnefaldende. De fremstilles i både sterling sølv og forgyldt sølv. Hvis du er til rene, elegante designs, så er der et stort udvalg af smykker lavet af 100% sterling sølv eller forgyldt sølv, uden smykkesten. Hvis du gerne vil have smukke og farverige smykkesten, så designes mange af Sif Jakobs smykker med smukke zirkoner.

Smykker fra Izabel Camille

Izabel Camille er et af de smukkeste danske smykkebrands, som du kan finde. De samler inspiration fra den Skandinaviske natur og designer deraf elegante og moderne smykker til kvinder. Smykkekollektionerne består både af fine hverdagssmykker til rimelige priser og elegante festsmykker til særlige begivenheder. Her kan du finde smykker, som passer til enhver stil, både i guld og sølv.

Elegante ure fra Georg Jensen

Et smukt ur er også en fantastisk julegave. Du kan eksempelvis se nærmere på de elegante Georg Jensen ure. Georg Jensen er et dansk brand, der både er blevet populært herhjemme og i udlandet. Urenes kendetegn er deres elegante, stilrene og enkle design og høj kvalitet materialer. Det er dansk design når det er bedst! Hvert ur er nemlig designet ud fra en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik.