Smykker til juleønskelisten 2020

Det er måske lidt sent at skrive ønskelisten, men hellere for sent end aldrig. Hvis du mangler gode idéer, så er smykker altid en dejlig gave at få. Smykker kan man bruge i alle mulige situationer – både til hverdag og fest. Smykker er noget, der nærmest fuldføre et outfit. Det er prikken over i’et. Derfor får du her 3 smykke brands, som du helt sikkert bør tilføje til juleønskelisten 2020.

Smykker fra Julie Sandlau

Hvis du ikke kender til Julie Sandlau, så er det på tide, at du tager et kig på den danske designers smykker. Hendes smykker er smukke, elegante og iøjnefaldende. De fremstilles i både sterling sølv og forgyldt sølv. Hvis du er til rene, elegante designs, så er der et stort udvalg af smykker lavet af 100% sterling sølv eller forgyldt sølv, uden smykkesten. Hvis du gerne vil have smukke og farverige smykkesten, så designes mange af Julie Sandlaus smykker med smukke zirkoner, månesten og krystaller. Tag et kig på alle Julie Sandlau smykkerne hos Hedegaard Smykker, hvor du både kan købe dem online og i deres forretning i Helsingør.

Bæredygtige smykker fra PureLeaf

PureLeaf er et af de smukkeste bæredygtige smykkebrands, som du kan finde. De samler nedfaldne blade og grene fra Brasilianske skove, der efterfølgende tørres og belægges med 18 karat guld, hvidguld eller sort rhodineret guld. Da to blade sjældent er helt ens, så vil smykkerne fra PureLeaf også være forskellige. Et par øreringe kan eksempelvis godt være lidt forskellige, fordi hver ørering er lavet ud fra to forskellige blade eller grene. Smykkerne er certificeret af Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer. Derudover anvender de kun genanvendt guld til belægning af smykkerne. Dette er smykker, som du kan gå bære med god samvittighed.

Elegante ure

Et smukt ur er også en fantastisk julegave. Du kan eksempelvis se nærmere på de elegante Nordgreen ure. Nordgreen er et dansk brand, der er skabt af designeren Jakob Wagner, der tidligere har designet produkter for Bang & Olufsen. Urenes kendetegn er deres elegante, stilrene og enkle design og høj kvalitet materialer. Det er dansk design når det er bedst! Hvert ur er nemlig designet ud fra en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik. Urene kan desuden købes til rimelige priser.