Sådan vælger du en citybike damecykel

Det er altid spændende at købe en ny cykel. Hvis du er på udkig efter en citybike damecykel, så kan du glæde dig over at have en bred palette af valgmuligheder. På cykelforretningen Time2bike hjemmeside finder du blandt andet et stort udvalg af citybike damecykler, der inkluderer flere forskellige brands, herunder Kildemoes, Centurion, Raleigh, Jopo og Norden. Det betyder også at du kan vælge cykler i mange forskellige farver. Er du i tvivl om, hvordan du skal vælge en cykel? Så læs med her og få nogle gode råd til valg af en ny citybike damecykel. 

Citybike dame overvejelser

Inden, at du køber en cykel, så bør du overveje diverse præferencer, som vil hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder. Uanset om du har tænkt dig at købe din nye citybike online eller i en forretning, så er det en god idé, at gennemgå følgende overvejelser med dig selv, inden at du begynder at kigge på cyklerne. 

  • Brand: Mange store cykelproducenter designer citybike damecykler. Nogle kunder foretrækker dog nogle brands frem for andre. Nogle af de meget populære brands mht. Citybike damecykler, er Kildemoes, Raleigh, Norden og Centurion. Man kan dog også vælge mange andre brands, som eksempelvis Jopo, Avenue, Cultima, Remington og mange flere. 
  • Antal gear: Citybike damecykler designes med meget forskellige antal gear. De fleste designes dog med 7 gear. Du bør overveje, om det vil være fint, at vælge en cykel med færre gear eller om du kun vil se på cykler med 7 gear. 
  • Farve: Man kan købe citybike damecykler i mange forskellige farver. Der er blandt andet neutrale farver, som eksempelvis sort eller grå. Du kan dog også vælge en cykel med en mere iøjnefaldende farve, som for eksempel rød, orange, blå, lille og endda gul. Overvej hvilken farve, du vil være glades for i længere tid. Cykler i neutrale farver kan være en fordel, hvis cyklen skal stå et sted, hvor der er forholdsvis høj risiko for, at den bliver stjålet.  
  • Kurv: Er det vigtigt for dig, at cyklen kommer med en kurv foran. På alle cykler kan man selvfølgelig sætte en kurv på efter, at man har købt cyklen. Hvis det er vigtigt for dig, at der er en kurv, så kig først og fremmest på cykler, der kommer med en kurv, fordi kurven ofte vil passe perfekt til cykel. Du kan blandt andet sammenligne damecykler med kurv fra brands som Norden, Ebsen, Kildemoes og Winther.