Reoler kan være et udtryk for moderne kunst

Langt de fleste forbinder reoler med praktisk opbevaring, men faktisk rummer reolen uanet potentiale, når det kommer til at udtrykke din egen skæve stil og personlighed. I dag eksperimenteres der i højere grad med mere modige opsætninger, der indeholder stærke farver og usymmetriske sammensætninger – dette ses fx i en typisk Hay reol, der er lidt mere vovet end de traditionelle modeller. Du bør derfor se dit næste køb af reol som en kreativ proces, hvor du får mulighed for at bruge din reol som moderne kunst på hjemmets vægge.

En dynamisk udstilling i dit hjem

Når du er på udkig efter en ny reol, vil du med tiden utvivlsomt støde på en væghængt reol. Denne form for reol egner sig perfekt til alle hjem – også de helt små af slagsen – da den gør, at din indretning når nye højder. Du vil kunne benytte din nye reol til opbevaring af personlige ting og sager, der kan give dit hjem karakter:

  • Samlerobjekter – hvis du nogensinde har samlet på frimærker, glansbilleder, glasfigurer eller noget helt andet, er det en oplagt mulighed at udstille dem på en flot reol som en del af dit hjem.
  • Postkort, breve og souvenirs fra udlandet – de fortæller hver især deres helt unikke historie, og samtidig kan du få et smil frem, hver gang du får øje på dine høstede minder fra udlandet.
  • Arvestykker – hvis du ejer en flot vase, noget porcelæn eller andre værdifulde arvestykker, er det da på høje tid at finde dem frem fra gemmerne. På en reol får de nyt liv og kan blive beundret af både venner og familie fremfor at være gemt væk i et skab.

Kunst har også sin plads på en reol

Hvis du er glad for kunst, kan du med fordel benytte dig af reolen som en levende opsætning til demonstration af dine egne eller andres kunstværker. Du kan stille malerier, portrætter, karikaturtegninger, plakater eller endda små skulpturer op på din reol, så den skaber sin helt egen fortælling om dig og din stil.