Opkøb slidte stole og lav dem så gode som nye!

I Danmark er vi verdenskendte for vores lækre design og personligt elsker jeg dansk design som i mine øjne ikke bare er et møbel, men et kunstværk. Dog kan man nemt købe sig fattig i de flotte og luksuriøse designmøbler, og derfor kan en mulighed være at købe stolene brugte – ellers kan du, som jeg plejer at gøre det, købe dem fuldstændig nedslidte og få dem til at skinne efter en fuldstændig vanvittig make over. Det eneste det kræver er blot at du har øje for et vaskeægte håndværkertilbud og har fingrene skruet ordentligt på, og så kan jeg garantere dig for at du får et møbel som du bliver glad for!

Mal din stol i anden farve og skab et personligt look

Den nemmeste måde at forvandle et gammelt og slidt møbel er ved at male det i nogle andre farver så du kan få en personlig vinkel ind i dit hjem. Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på når du beslutter dig for at male din gamle stol:

  • Husk at vaske dit møbel grundigt inden du begynder at male. På den måde sikrer du, at dit møbel er helt rent og er klar til at modtage maling.
  • Det næste step er at slibe din stol med sandpapir, så malingen bedre kan sidde fast på træet. Ved at slibe kan du også få eventuelle ridser væk fra dit gamle møbel, så det ser ud som et nyt!
  • Mal gerne møblet mere end én gang! Mal møblet minimum to gange for at opnå den perfekte finish således at farven virkelig træder igennem!
  • Lad malingen tørre i minimum et døgn før du tager stolen i brug.

På den måde kan du skabe en helt ny stol ud af et gammelt og slidt møbel!

Pimp stolene op med læderhynder efter mål

Efter du har malet stolen kan du også øge komforten ved at få lavet nogle hynder efter mål til dine nye stole. Bocom laver hynder syet efter mål som derfor passer perfekt til din nye stol. Det gode ved læderhynder er også at dit møbel bliver langt pænere at se på og forlænger holdbarheden, da det ikke bliver slidt lige så hurtigt som hvis du ikke havde læderhynder på.