Opgradér musiklokalet med et nyt trommesæt

Trommesæt

Har du et lækkert musiklokale, du øver i med bandet, der trænger til en opgradering? Det kan være, I skal overveje, om I skal have fat i et nyt trommesæt. Et godt trommesæt er et rigtig godt udgangspunkt for dig, der gerne vil lære at tromme eller for dig, der gerne vil blive endnu bedre.

Ikke bare en tromme

Trommer er noget, der skal passe til musikeren. Derfor kan det også være en rigtig god idé at undersøge nærmere, hvilken størrelse, der passer præcist til dig, så du kan sidde bedst muligt, når du trommer. Du kan få mange forskellige typer af sæt og størrelser:

  • Blaster trommesæt. Dette er et trommesæt til under 6000 kroner og er rigtigt godt til den mere grønne trommeslager.
  • Explorer trommesæt. Dette sæt fås til under 8000 kroner og kan fås i flere størrelser.
  • Superior trommesæt. Dette trommesæt er high-end og produceres både som custom made, hvor du helt selv kan bestemme, hvordan det skal se ud, ligesom det kan fås i et standardsæt, der er sammensat ud fra kundernes mest populære valg.

Alle sæt findes i flere forskellige farver og finish, ligesom de kan fås i forskellige størrelser, så du kan få et trommesæt, der passer til dine behov.

Lækkert tilbehør til trommesættet

Vil du gerne have din lyd ud af musiklokalet? Det kan være en idé at få en højttaler, der kan spille op, så trommen virkelig kan høres i bandet. Det er også muligt at få et par lækre høretelefoner, så du kan holde ud at spille i lang tid, uden du skader dine trommehinder. Ligeledes finder du både kabler, pedaler og bækkener.

Hvis du gerne vil lære dine børn at spille trommer, findes der mange forskellige trommesæt og rytmeinstrumenter til børn. Sådanne instrumenter har vist sig at styrke børns motoriske og rytmiske færdigheder, ligesom det kan styrke den kreative problemløsning og øge selvværdet hos børn. Det kan altså bestemt betale sig at opfordre børnene til at få en musisk hobby – og hvem ved, måske kan det udvikle sig til en levevej i fremtiden.