Krydstogt i Caribien – men hvor?

Caribien er et smuk destination, og der findes mange krydstogter rundt om i Caribien. Det er en oplagt ferietur for dig og din partner eller for din familie. Find dit cruise til Caribien her.

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil på et krydstogt i Caribien, er det næste spørgsmål bare hvilken del af Caribien, du vil besøge. 

Krydstogter i de forskellige dele af Caribien: 

  • Østlige del 
  • Vestlige del
  • Sydlige del

Der er fordele ved alle tre dele, og valget afhænger bare af, hvad du ønsker at opleve på din rejse. Her er det værd at undersøge de forskellige deles attraktioner og kendetegn. 

 Østlige Caribien vs. Vestlige Caribien

Når det kommer til, hvilken del af Caribien der er bedst, så er der ikke som sådan et korrekt svar. Det hele handler egentlig om, hvilke steder du prioriterer at besøge. 

Det ses ofte, at danskere foretrækker krydstogter til det østlige Caribien, da du får lov til at se De Dansk Vestindiske Øer, hvilket er en kæmpe attraktion for mange. Derudover besøger folk også ofte Barbados, som også er en populær rejsedestination. Barbados har nogle af de fineste strande, faktisk også nogle af verdens bedste strande, hvor du blandt andet finder koralsand. Her kan du bade, snorkle og nyde det blå hav på bedste vis. 

Det vestlige Caribien byder også på meget lækkert. For eksempel kan du besøge Jamaica og Bahamas. Begge super attraktive destinationer. 

Jamaica har meget charme, og mange som har besøgt stedet kommer igen og igen. 

Det er en af Caribiens mest populære øer, og du kan opleve lidt af hvert – alt fra øens tropiske regnskov til shopping på de små gader. 

Bahamas er på samme måde en unik sammensætning af mange små øer, og her kan du også opleve alt godt fra havet. 

Det handler altså bare om, hvad du ønsker at opleve på dit krydstogt. Du kan endda vælge at tage på krydstogt i det sydlige Caribien. Dette er ikke den mest oplagte rute, men det er mindst ligeså smukt. Her kommer du tit forbi Columbia også.