Hvilken ketcher skal du vælge?

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til, hvilken badmintonketcher der skal være din næste. Der findes utroligt mange forskellige ketchere. Der er mange ting, du skal tage højde for, inden du køber din næste ketcher. Ønsker du en tung eller let ketcher? Hvordan skal vægten være fordelt i ketcheren? Hvor stiv skal ketcheren være? Derudover bør dit valg af ketcher også komme an på, hvor rutineret en badmintonspiller du er. Er du en nybegynder, der er på jagt efter sin første badmintonketcher? Eller er du en øvet badmintonspiller med meget ketcher-erfaring? Desuden findes der rigtig mange forskellige brands indenfor badmintonketchere. Køb din badmintonketcher her hvor du kan vælge blandt nogle af de bedste badmintonketchere på markedet.

Yonex badmintonketchere

Yonex er det mest solgte badmintonbrand på verdensplan. Det er et rigtig anderkendt brand, hvor kvaliteten sidder lige i skabet. Yonex har fingeren på pulsen og er altid utrolig hurtige til at udvikle sig og følge med tidens tendenser. Derudover er Yonex nytænkende og innovativt brand, der altid er hurtigt fremme i forhold til nye teknologier. Branden har deres egen fabrik i Japan, hvor deres badmintonketcherne altid produceres i den bedste kvalitet og det lækreste design. Yonex er sponsor for nogle af verdens allerbedste badmintonspillere. Der findes en lang række forskellige Yonex badmintonketchere, alt efter din spillestil og hvor øvet en spiller du er.

Fonza badmintonketchere

Fonza er Danmarks største brand indenfor badminton. Fonza har mere end 25 års erfaring med at producere badmintonketchere i en fantastisk kvalitet. De fleste danske badmintonspillere har på et eller andet tidpunkt ejet en Fonza badmintonketcher. Fonza producerer mange forskellige typer af ketchere. Både nybegynderen og den mere garvede badmintonspiller vil få gavn af en badmintonketcher fra Fonza. Fonza har inddelt deres badmintonketchere i tre serier. Serien ”Power” er til dig, der ønsker mere power i dine slag. Serien ”Precision” er til dig, der stræber efter øget kontrol og præcise slag. Serien ”Light” anbefales til dig, som helst vil spille med en let ketcher, og som ønsker at få et hurtigere spil, som er det, en let ketcher bidrager til.