Hvad er det, der gør Sunny Beach så fantastisk?

Er du på udkig efter en fed ungdomsrejse til en overskuelig pris? Så er Sunny Beach i Bulgarien uden tvivl noget for dig. Der findes flere muligheder for billige rejser til Sunny Beach, herunder afbudsrejser. Eftersom Bulgarien er et yderst SU-venligt land at være i, kan du godt regne med, at en sådan rejse er noget for dig.

Et natteliv med gang i

Sunny Beach er kendt for sit natteliv, der er yderst tiltalende for os unge danskere, der gerne vil have lidt sjov (og alkohol, selvfølgelig). Det kan helt klart anbefales med en festpakke og/eller et VIP-kort fra Duf. På den måde får du både adgang til særlige fester, for eksempel en UV-Fight Night og et superfedt Pool Party, foruden en masse fordele ved flere restauranter og klubber – det kunne fx være gratis entré og procent-rabatter på mad og drikke.

Når mørket falder på, er den bulgarske by fyldt med musik, latter og festligheder for enhver smag: Du kan finde diskoteker og dansesteder eller barer og pubs, tage en tur på en festbåd eller drikke eksklusive cocktails. Herudover er det værd at nævne Den Glade Viking, som samler folk fra hele Skandinavien og giver rig mulighed for at hygge og feste igennem med en masse folk, der er som dig selv.

Fede muligheder for unge

Udover Pool Party og UV-fest findes der også en masse andre aktiviteter, når du rejser til Sunny Beach. Det kunne være skumfesten, som på genial vis kombinerer sjovt fjolleri med øl og sprut. Du kan også tage ud og se lidt af Bulgarien og opleve en anderledes kultur på nært hold. Er du mere til ren afslapning, kan du i stedet holde dig til hotellets arealer eller dase ved stranden.

Der er en masse forskellige hoteltyper, der passer særligt godt til unge gæster. Prioriterer du strand og badning, så gå efter et ungdomshotel nær vandet. Er du i Sunny Beach for at gå amok, jamen så skal du da vælge et partyhotel eller et byhotel, der ligger tæt på alle de fedeste klubber.