Har du en drøm om at køre Ferrari? Overvej at lease!

I Danmark har vi en bilkultur, der adskiller sig meget fra andre Europæiske lande, og det er særligt på grund af vores høje registreringsafgift, som altså gør, at den gennemsnitlige dansker har svært ved at købe de større og dyrere biler. Der er derfor en tendens til, at man i højere grad køber minibiler eller biler i mellemklassen, da man i så fald  har mulighed for også at tilkøbe ekstra udstyr. Dertil er Danmark et lille land, og man kan derfor argumentere, at der altså ikke er det store behov for større biler. 

Men de store biler bliver alligevel solgt i Danmark, og de større biler er da også målet for mange danskere, da mærker som BMW, Audi og Mercedes tager kørekomfort og køreglæde til næste niveau i forhold til mange af konkurrenterne. Men når det gælder disse bilmærker, så er der mange danskere, der i højere grad vælger at lease bilerne i stedet for at købe dem.

Den eksotiske bilklasse

Udover luksusbilerne fra de tyske bilfabrikanter, så findes der en bilklasse, der bringer endnu mere køreglæde samt endnu mere luksuriøsitet, og det er netop de eksotiske biler. Eksotiske biler er sjældne at se i Danmark, men det sker, at man i ny og næ ser en om sommeren. Grundet vores høje afgifter, så er eksotiske biler en dyr omkostning, men der er stadig en lille andel af befolkningen, som nyder den rå vildskab, der er at finde i en Ferrari, Lamborghini eller Maserati. 

For mange er det nok en barndomsdrøm fra første gang, man så en rød Ferrari. Men hvad gør man så i Danmark, hvis man gerne vil køre Ferrari, men den høje købspris afskrækker en? Ja, så er der en anden mulighed, som mange faktisk benytter sig af. 

Overvej at lease en Ferrari

Hos Formulaauto, som er Danmarks officielle Ferrari autoforhandler, kan man lease en Ferrari eller Maserati til en overkommelig pris, der gør drømmen til virkelighed. Er du i markedet efter at lease en Ferrari, eller overvejer du i højere grad at flexlease en Ferrari, så har du altså rigeligt med muligheder hos Formula. 

De brænder netop lige så meget for Ferrari, som alle os andre entusiaster, og de vil derfor med glæde hjælpe en i den rigtige retning. Så hvis du overvejer leasing af Ferrari, så kan du med fordel kigge forbi deres hjemmeside, og lade dig inspirere.