Flotte badeværelseslamper er alfa og omega

Alle bruger meget tid på badeværelset. Du kan ikke undgå det. Du er der om morgenen, du er der om aftenen, og du er der i løbet af dagen. Det er også det rum, du ikke kan gemme væk, når der er gæster på besøg, hvilket gør rummet til et af de rum, der skal sidde lige i øjet. Og på badeværelset er der én ting, der er rigtig vigtigt: belysningen. For der gælder andre spilleregler på badeværelset, end der gør i de andre rum. Stuen skal have hyggeligt lys, og i soveværelset er det tit endnu mere afdæmpet. Men på badeværelset skal der være masser af lys, og det er der flere gode grunde til.

Et helt fundamentalt rum

Der er for mange, der ikke kræser nok for badeværelset. Det er ikke bare et rum med den nyttige funktion, at du går i bad og på toilettet derinde. Det er nemlig et rum, du ikke kan gemme væk, og derfor er det altså vigtigt, at du tænker over, hvordan rummet skal se ud. Flotte badeværelseslamper er enormt vigtigt, fordi belysningen har en vigtighed i badeværelset, det ikke har på samme måder i andre rum. Det er også et sted, hvor der er mere kraft på lyset, så skæret tiltrækker mere opmærksomhed på dine lamper. Det er ikke, fordi der er en opskrift på flotte badeværelseslamper, det er bare vigtigt, at du ved, det er vigtigt. Tænk over den øvrige indretning af dit hjem og tænk badeværelset ind i den helhed, så udtrykket bliver skarpt. 

Kast lys på dit spejlbillede

Den anden og måske åbenlyse grund er selvfølgelig, at du kigger dig selv i spejlet på badeværelset. Du har måske spejle andre steder i huset, og badeværelsesspejlet er sjældent det bedste til at se, om du er helt skarp i tøjet, fordi du ikke ser ret meget mere end din overkrop. Til gengæld er det der, badeværelset og belysningen bliver vigtig. Det er nemlig der, du ser dit eget ansigt. Det er der, du opdager uren hud, tandpasta i mundvigen og der, du fjerner din make-up. Det er vigtigt, at du er helt tydelig på badeværelset.

Lamperne giver energi om morgenen

Det er måske banalt, men når du står op om morgenen, hvis solen lader vente på sig, så er badeværelseslyset med at give den fornemmelse, at der er en ny dag, der venter på, du erobrer den.