Få ryddet op på børneværelset med smarte foldekasser

Børneværelse

Børneværelser roder som regel, men det er der absolut ingen grund til! Som regel er det blot fordi, at det ikke er sjovt for de små at rydde op, men det kan det blive. Aykasa har nemlig gentænkt, hvordan man kan gøre opbevaring sjovere, både i forhold til farver, men også praktisk anvendelighed. Opbevaringskasserne har et moderne, æstetisk look, som gør, at kasserne passer ind i ethvert hjem, uanset om væggene er lyserøde, olivengrønne eller blå. Aykasa har simpelthen lavet en kollektion, hvor der er taget højde for alle farve konstellationer. 

Moderne foldekasser til moderne hjem

Praktisk anvendelighed er vigtigt for den moderne kernefamilie; det skal være smart, praktisk, og så skal det rent faktisk kunne bruges. Men det skal selvfølgelig også se lækkert ud på Instagram, når man skal vise børneværelset frem, efter at man har knoklet i ugevis med at få det til at gå op i en højere enhed. Men faktisk så kan opbevaringskasserne også bruges til andre formål i hjemmet; selvom de selvfølgelig egner sig fantastisk til alt lige fra legetøj, tøj, bøger og så videre. 

Praktisk anvendelighed

Det særlig smarte ved Aykasa foldekasser er som navnet indikerer, at de kan foldes sammen, så de næsten ingenting fylder. Kasserne fås i flere forskellige størrelser, og det gør, at du faktisk kan benytte dem, uanset om du har små eller store genstande, du skal opbevare. Dertil kan kasserne også bruges som et æstestisk værktøj i hjemmet, hvis du ønsker, at et rum måske skal udstråle en bestemt følelse. 

Kasserne er tilmed udarbejdet ud fra et bæredygtigt perspektiv, hvor der har været fokus på, hvilket materiale der skulle anvedes. Aykasa foldekasser er derfor lavet af PP plastik, som Aykasa har valgt at bruge af flere årsager. Det er eksempelvis sikkert i forhold til opbevaring af mad, idét at bakterier ikke kan overleve på overfladen af kassen. 

Derudover er PP plastik yderst genbrugeligt, og produktionen af foldekasserne har derfor en minimal påvirkning på miljøet med hensyn til forurening.

Børnefamilier kan derfor i god ro og mag bestille foldekasser fra Aykasa med samvittigheden på det rette sted.