Få kroppen tilbage på rette spor med osteopati på Frederiksberg

Mange døjer til dagligt med gamle sportsskader, ubehag grundet overbelastning eller tilbagevendende hovedpine. Afhængig af årsagen til generne, findes forskellige medicinske løsninger. Der er desværre en tendens til, at osteopati kan blive overset i jagten på virksom behandling. Dette er ærgerligt, da netop osteopati ofte kan være en god og holdbar måde at blive helbredt på, og få kroppens strukturelle balance genoprettet. Kunne det tænkes at være noget for dig, kan du med fordel overveje at kontakte Månsson Osteopati.

Hvorfor osteopati?

En osteopat behandler dig ud fra den tanke, at det ikke kun er de umiddelbare symptomer, der skal behandles, men også selve årsagen til dit problem. Det kan være, du lider af migræne, er kommet til skade i en ulykke eller har problemer med dine led. Opsøger du en osteopat, vil denne med hjælp fra relevante undersøgelser og din sygdomshistorik sætte en diagnose og med manuel behandling guide din krop til selvheling og normalisering. Osteopati består både i ledmanipulation og -mobilisering samt at arbejde med musklerne blandt andet ved aktiv sammentrækning.

En dygtig osteopat vil efter endt behandlingsforløb kunne rådgive dig om øvelser og lignende, der kan hjælpe dig til at bibeholde din krops balance. Ofte vil det også være relevant at diskutere eventuelle livsstilsændringer.

Den osteopatiske filosofi

Osteopatiens mål er at genskabe balance i og normalisere kroppen og dens funktioner. Mange af de almindelige gener forbundet med spændinger, led og overbelastning har din krop selv evnen til at hele. Men denne slags problemer er tit symptomer på, at kroppen netop ikke fungerer optimalt længere og dermed heller ikke dens selvhelingsmekanisme.

Ostepati er en behandlingsmetode, hvor man anser kroppen som den helhed, den er. Derfor søger man at rette op på kroppens funktioner og dermed din livskvalitet ved at arbejde med hele kroppen gennem en manuel og mekanisk behandling.

Da osteopati som nævnt er årsagsorienteret, vil behandlingen altså ikke nødvendigvis kredse om det område, du umiddelbart oplever smerter i. Den underliggende grund til ubehaget kan ud fra filosofien om kroppen som helhed ligge i strukturelle problemer flere andre steder i kroppen.