Cisco laver ændringer for deres CCNA certificeringer

CCNA certificering

En lille disclaimer fra start. Har du allerede taget Cisco CCNA certificeringer, så vil dette ikke berøre dig. Når det så er sagt, så er Cisco’s nye certificeringsstruktur mildest talt genialt. Tidligere har CCNA certificeringerne bestået af en længere række af kursusforløb, samt efterfølgende eksamener. Det lyder umiddelbart ikke unormalt, at en uddannelse/certificering er bygget op på den måde. Men det er ikke ens betydning med at man ikke kan nytænke strukturen, og det er lige præcis hvad Cisco har gjort. 

Hvis du gerne vil igang med CCNA i dag, så skal du kun igennem ét kursus og én eksamen. Dem af jer som allerede har været igennem et CCNA kursusforløb kan skrive under på hvor stor en ændring det er. Det har derfor aldrig været mere tilgængeligt, end det er lige nu. Den nye CCNA certificering fra Cisco dækker over den mest basale viden indenfor netværksteknologi. Herunder IP-teori, IP-tilslutning, netværksadgang, sikkerhedskrav og automatiserings- og netværksprogrammerbarhed. Med andre ord kommer du igennem alt det grundlæggende som giver den en god forståelse for netværksteknologi som en helhed.

En CCNA verden af muligheder  

Efter du har gennemført kurset og bestået den efterfølgende eksamen, åbner der sig en verden af muligheder. Med den nye CCNA certificering bliver du kvalificeret til at tage din karriere i et hav af forskellige retninger inden for faget. I Danmark har du mulighed for at bygge videre på din uddannelse hos Global Knowledge. Global Knowledge er nordens største udbyder af Cisco kurser og certificeringer, derfor kan du selvfølgelig også tage den nye CCNA certificering hos dem. Men hvad endnu vigtigere er, har du mulighed for at uddanne dig videre gennem Global Knowledge også. CCNA Cloud certification, CCNA Collaboration certification og CCNA Data Center certification bare for at nævne nogle enkelte af de muligheder der er. Global Knowledge har mange års erfaring med at undervisning af bl.a. CCNA og har derfor nogle af verdens bedste undervisere. Dertil har de en online undervisningsplatform som gør at du kan tage de flest af dine certificeringe online, hvilket kan gøre den stor forskel og giver nogle fleksible muligheder, som man ellers ikke har.