Alt i butiksinventar

Du har sandsynligvis et billede i dit hoved om den perfekte butik. Den er organiseret, attraktiv og giver en problemfri shopping oplevelse for alle dine værdsatte kunder. Den har et layout, der er optimeret til succes. Det eneste problem er bare, at du absolut ingen ide har om, hvordan du skal implementere dette billede af perfektion. Det er her Manne Q kommer ind i billedet! De har et bredt udvalg af butiksmøbler samt andre udstillingsideer til at hjælpe dig med, at forvandle dine butiksdrømme til en realitet. Fra spejle til TV-standere, fra gadeborde til glasvitriner, fra butiksdiske til smykkestativer – det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til ManneQs brede udvalg af butiksmøbler. Med dette enorme udvalg af produkter kan du med sikkerhed finde det helt rigtige inventar til din butik.

Hos ManneQ har de alle de inventarer til butik og værktøjer, der er nødvendige for at få enhver forretning i gang.  Styring af et budget ikke giver plads til spildte udgifter. På grund af dette tilbyder de de laveste priser i klassen. Manne Q sigter efter at give deres kunder det største online katalog muligt. Deres mål er at hjælpe dig som forretningsejer med at møblere din butik til en overkommelig pris. De har med garanti noget, som du kan bruge til at opfriske din butik, så Lad os hjælpe din virksomhed med at nå sit fulde potentiale.

Et bredt udvalg

Mens ManneQ er specialiserede i traditionel butikshandel, tilbyder de også mange andre produkter. Standardprodukter og løsninger er tilgængelige såvel som moderne stilarter for produktmarketing. Det forskellige udvalg nedenfor kan være lige det, du har brug for, for at tage din forretning til det næste niveau:

  • iPad & TV-standere– Digital og interaktiv skiltning stiger konstant i popularitet. Kunder er mere fascinerede af digitale annoncer end en standard plakat. Desuden hjælper slideshows med at få flere meddelelser ud til dine kunder. 
  • Brochureholder- og stativ– Butikker med venteværelser kan drage fordel af gulvstående eller vægmonterede brochureholdere. Giv dine patienter eller kunder noget at læse i, mens de venter på deres aftale. 
  • DNA-mærkning– Forebyg indbrud og få sikret dine ejendele med DNA-mærkning. DNA-mærkning har en fantastisk præventiv effekt – tyven frygter ganske enkelt DNA-mærkede hælervarer
  • Skiltholdere– Uanset om du mangler en vægmonteret snapramme, et gadeskilt til udstilling af salgspriser og annoncere eller en lille skilteholder, imødekommer ManneQs sortiment alle dine behov. deres rammesamling kan bruges enten beboelsesmæssigt eller kommercielt, og visitkortholdere er et must-have til enhver restaurant eller café.
  • Opslagstavler– Udstil dokumenter, plakater eller relevante nyheder på skolen skoler. Opslagstavler er gode at have hængende i områder med høj fremtrædelse af mennesker.

Alt hvad du mangler

ManneQ har solgt butiksinventar siden 2004. Denne evigt-voksende produktlinje inkluderer hundredvis af unikke produkter såsom mannequindukker, syginer, skrædderginer, tøjstativer, træbøjler, plastikbøjler, renseribøjler, butiksdiske, reoler, oplægsborde, tøjstativer, salgsstativer, varekurve, gavekurveskilte, tøjdampere, poser, kurve og meget, meget mere.

Stort udvalg af butiksmøbler

Som en af ​​Danmarks største leverandører af butiksmøbler tilbyder ManneQ et komplet sortiment af monteringsarmaturer og tilbehør. de anerkender, at behov for møbler til begivenheder kan variere vidt fra ugentlige eller månedlige kampagner for nogle butikker. ManneQ tilføjer løbende nye sortimenter, mærker og stilarter for at sikre, at deres markedsføring af møbler og tilbehør holder trit med ændrede kundebehov. Derudover er de dedikerede til konstant at forbedre både service og evner. Hos ManneQ er de dedikerede til at levere kvalitetsprodukter og hurtig forsendelse, så dine varer ankommer så hurtigt som muligt.

Hvad er de bedste butiksmøbler for dig?

Det hele kommer an på din kundes oplevelse i butikken. Hver eneste butik er anderledes med sit eget sæt unikke krav. Men hvad der ikke er unikt, er det fælles tema for fremvisning og interaktion med varerne. Denne praktiske tilgang til shopping er stadig brugbar i dagens “køb alt online” tankegang. Uanset hvor behageligt og nemt det er at købe fra en computer, er folk stadig nødt til at komme ud af huset for visuel og mental stimulering. For mange udfylder shopping i butikkerne dette tomrum. For at hjælpe dem med at komme dertil, kræver butiksejere innovative, men alligevel overkommelige butiksmøbler. Lad ManneQ hjælpe dig med at opnå dine drømme.