3 tips til at gøre dit hjem mere personligt

Åbent køkken

De mange hjem, der er afbilledet i diverse boligmagasiner, er skønne, og hvem har ikke drømt sig lidt ind i de flotte og imponerende hjem engang imellem? Men det som virkelig gør et hjem til et hjem – som ingen topdesigner kan give dit hjem – er personlighed. Savner du også lidt mere personlighed i dit hjem, så læs med her, hvor du får 3 tips til at få dit hjem til at reflektere dig og din familie noget mere

Vær din egen specialdesigner

Mange mennesker tror fejlagtigt, at det kun er designere med en lang uddannelse, der er i stand til at designe et hjem eller et møbel, men hvis du har nogle specielle præferencer eller ønsker til dit interiør, hvorfor så ikke selv give dig i kast med at designe lidt? Det kan f.eks. være ved at anskaffe dig et snedkerkøkken i stedet for et standardkøkken til dit hjem, hvor du selv har stor bestemmelsesret over, hvordan enkeltdelene skal se ud og kombineres, og hvor det tilpasses helt til din bolig.

Og hvis dit snedkerkøkken viser sig at være en succes, hvorfor så ikke bestille en snedker til andre møbler i dit hjem? Det kunne være:

  • En specialdesignet reol
  • Et unikt spisebord med plads til familien
  • Badeværelsesmøbler der matcher snedkerkøkkenet
  • Indbyggede klædeskabsløsninger

Dyrk gode minder og personlig stil

De næste to tips til at bringe personlighed ind i hjemmet er at dyrke minder og gode stunder og at dyrke lige præcis din families personlighed og interesser – ved at lade dem være synlige i hjemmet. Det kan give stor glæde at være omgivet af de ting, som gør dig og din familie glad hver dag og at blive mindet om de mennesker og ting, der er vigtige i livet.

Når du skal dyrke de gode minder, kan du f.eks. hænge familiebilleder op. Lav evt. en billedvæg bare med private billeder. Og når du skal dyrke din personlige stil, handler det om at bruge jeres yndlingsfarver, yndlingsmaterialer og yndlingspynt – og uden at være bange for at træde udenfor tidens trends.